Lease

Lease is een financieringsvorm waarbij de financiering is gekoppeld aan één of meerdere specifiek(e) gebruiksvoorwerp(en). Het gaat hier bijvoorbeeld om duurzame productiemiddelen (zoals machines) of transportmiddelen (zoals een bedrijfsbus of vrachtauto). Maar ook specifiekere objecten, zoals een heftruck of containers zijn leasebaar. Een voordeel van lease is dat het gefinancierde object in veel gevallen dient als onderpand en er verder geen of relatief weinig zekerheden afgegeven hoeven te worden.

Capfinder helpt u graag aan de beste oplossing

Een leaseaanvraag kan complexer worden als u uw financiering al wil regelen als het object nog gemaakt moet worden, levering vanuit het buitenland geschiedt of er bijvoorbeeld sprake is van deelbetalingen. Ook kan er onduidelijkheid zijn omtrent de inhoud en tenaamstelling van de factuur, betaling van BTW. Lease wordt aangeboden in diverse vormen, waarvan Financial Lease, Operational Lease en Sale & Lease Back de meest bekende zijn.

Veel banken, waaronder ING, Rabobank en ABN Amro, kennen mogelijkheden tot leasing, maar er zijn ook specifiekere partijen in de markt actief zoals ABC Finance, Hiltermann en Beequip.


Capfinder onderbouwt uw aanvraag waarmee de slagingskans wordt vergroot en heeft maatwerkafspraken met deze partijen over verlaagde afsluitkosten en rente. Zo verdient u onze kosten direct of snel terug!

Raymond Spenkelink

Uw zakelijk financieringsspecialist
Bezoekadres Hanzestraat 39
7006RH Doetinchem
Copyright Capfinder 2020 - 2021  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design