Alternatieve oplossingen

Last, but certainly not least: de laatste jaren is het aantal alternatieve aanbieders van zakelijke financiering enorm toegenomen. Dit komt mede door een beperkte risicobereidheid vanuit de banken, veel partijen die op zoek gaan naar alternatieve manieren om rendement te genereren (van de spaarrente hoef je het momenteel niet te hebben…) en de technologische ontwikkeling die dergelijke partijen in staat stellen om op een modernere en veelal snellere manier een aanvraag te beoordelen ten opzichte van traditionele spelers. Tussen het moment van aanvragen en de daadwerkelijke uitboeking van de financiering zit vaak maar één of enkele dagen!

Voorbeelden zijn onder meer Spotcap, October, Floryn, Ebury, FundIQ, Qredits en New10. Op het eerste oog lijken deze partijen voor veel ondernemers sterk op elkaar, maar in de praktijk zijn er grote verschillen!

Capfinder onderbouwt uw aanvraag waarmee de slagingskans wordt vergroot en heeft maatwerkafspraken met deze partijen over verlaagde afsluitkosten en rente. Zo verdient u onze kosten direct of snel terug!


Samenwerking met Kompar


Voor financieringen tot EUR 100.000,- werkt Capfinder samen met financieringsplatform Kompar. Zij helpen u met het vinden en vergelijken van zakelijke leningen van meer dan 10 alternatieve financiers. Gratis en vrijblijvend een aanvraag doen bij Kompar? Klik hier.Raymond Spenkelink

Uw zakelijk financieringsspecialist
Bezoekadres Hanzestraat 39
7006RH Doetinchem
Copyright Capfinder 2020 - 2021  |  Disclaimer
Design & development by: Timeless Design